2018-01-12 06:50:37• hírek • Szatmár.ro

Könnyes szemekkel kért bocsánatot Shane Tusup az Év Sportolója díjátadón

Hosszú Katinka és férje, Shane Tusup is díjjal távozott az Év sportolója gáláról.

 

Shane Tusupot választották az év edzőjének az Év sportolója gálán csütörtök este a Nemzeti Színházban. Hosszú Katinka férje és edzője magyarul mondta el beszédét, amiben bocsánatot kért. 

 

Az edző beszédében elnézést kért azoktól, akiket megbántott viselkedésével, valamint megköszönte feleségének is azt, hogy bízott benne. "Hibáztam. Sokakat megbántottam viselkedésemmel, tőlük is elnézést kérek. Azt hittem, Rio után a múlt év könnyebb lesz, de sokkal nehezebb lett. Dolgoztunk tovább, mert abban vagyunk a legjobbak – mert abban a LEGJOBBAK vagyunk.  Elfáradtam. Kimerültem. Sokat hibáztam. A világbajnokság nagyobb csoda volt, mint az olimpia, de eljutni is nehezebb volt addig. Nem tudom még, mi jut majd eszembe, ha 20 év múlva ránézek erre a díjra. Az biztosan, hogy Katka milyen fantasztikusan úszott Budapesten, hogy ezek életünk legjobb hetei voltak."
 

Az edző beszédét azért is követte nagy érdeklődés, mert hetek óta arról szólnak a bulvárcikkek, hogy házasságuk Hosszú Katinkával válságba jutott.

 

Hosszú Katinka lett az év női sportolója, aki beszédében szintén köszönetett mondott férjének és edzőjének. Baji Balázs az év férfi sportolója díjjat vehette át a sportújságírók szavazatai alapján az Az Év Sportolója Gálán. Az év csapata a Győri Audi ETO KC női kézilabda-együttese, míg az egyéni sportágakban a tenisz Davis-kupa-válogatott lett. Életműdíjat vehetett át Mészöly Kálmán és Balczó András.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: